Ráspi borvacsora március 31.

Ismét borvacsora az M10-ben!
A nagy érdeklődésre való tekintettel március végén újra fantasztikus ételekkel és különleges magyar borokkal várjuk kedves vendégeinket!

Március 31-én a Ráspi pince legjobb borait hozzuk el Nektek, és természetesen mindegyik pohár mellé készülünk egy-egy mennyei fogással is!
A Ráspi pince már indulásakor elképesztő hazai és nemzetközi sikernek örvendett egyedi ízvilágú, 100%-ban kézműves eljárással és adalékanyagok nélkül készülő borai miatt. Kóstold meg nálunk a legjobb soproni borokat, melyek mindegyike egyedülálló gasztronómiai élmény, és hallgasd meg a Ráspi pince borászának meséit!

Március 31-én nem csak egy tehetséges borásszal és boraival ismerkedhetsz meg, hanem Kovács Antal háromszoros magyar bajnok sommelier is elkápráztat majd egyéniségével és szakértelmével! Most mindent megtudhatsz a borokról, ami eddig érdekelt, és olyan gasztronómiai élményben lehet részed, amire ritkán kerül sor Budapesten!Európa-és olimpiai bajnok séf a konyhában!

A borvacsora ételeit Ortó Gyula mesterszakács prezentálja, aki több évtizedes tapasztalat és megannyi elismerés, díj után, most az M10 étterem állandó konyhafőnöke! Gyula ételei ötvözik a klasszikus magyar konyha elemeit a modern gasztronómia által biztosított újdonságokkal és ízvilággal!

MENÜ

Hideg előétel: 
Spring krém rusztikus kenyér
Meleg előétel:
soproni Tündér (fehér bor)
pájsli masni, humusz krém („Szalontüdő”)
Leves:
Soproni Rosé 2016
medvehagyma krémleves füstölt marhanyelv, turbolya
Főétel:
Soproni Siller 2016
Paradicsomos kacsakolbász, savanyúság
Főétel 2:
Soproni Kékfrankos
Sertés oldalas, julienne zöldség, kecskés köles
Ízelítő:
Soproni Kopár
Balaton sajt
Desszert:
Soproni Zweigelt
Keserűcsokis túrókocka, kökénykrém
A teljes borvacsora ára: 15.000 Ft borokkal együtt!
Amennyiben elővételben, legkésőbb márius 30-ig megvásárolod, kedvezményes ára: 12.990 Ft

Asztalfoglalás:

info@m10etterem.hu
+361 201 0254

Név:*

Email cím:*

Telefonszám:*

Hány főre szeretnél foglalni?:*

Időpont:*

Dátum*

Üzenet